OM OSS

ANTALYAM GAYRİMENKUL Rådgivning innen bolig, land og næringseiendom
Kjøp og salg av eiendom | Utleie | Prosjekt | Konstruksjon | Renovering
" Vennligst kontakt bransjelederen ANTALYAM GAYRİMENKUL Profesjonelle eiendomstjenester kontorer for den beste prisen, bredeste utvalget, rask, kvalitet og sikker service."
Med ANTALYAM GAYRİMENKUL vil du oppnå 100 % tilfredshet med en komplett og profesjonell service fra A til Å for alle dine byggebehov.
TURKISH REALTY™ er det ledende selskapet i sektoren som leverer bedriftstjenester for alle bygg- og anleggsbehov (prosjekt, implementering, kontrahering, renovering, utleie og salg).
Vårt firma har også den sterkeste staben og porteføljen i Tyrkia innen gruvedrift og gir internasjonal profesjonell service i denne forbindelse.
ANTALYAM GAYRİMENKUL, som har en sterk og sikker struktur med sin profesjonelle linje, er alltid den konstante adressen til den beste tjenesten i sektoren.
Kontakt oss nå for å oppleve privilegiet til ANTALYAM GAYRİMENKUL i alle bygningsbehovstjenester.

TA EN TIT PÅ VÅRE EIENDOMSANNONSER !

KONTAKT OSS FOR INFORMASJON OM EIENDOM MED SVÆRT RIMELIGE PRISER I VÅR SKJULTE PORTEFØLJE, SOM VI IKKE HAR PUBLISERT PÅ INTERNETTET PÅ FORESPØRSEL FRA SELGER.

GJENNOMGANG EIENDOMSANNONSER KONTAKT OSS MED WHATS-APP

VÅRE TJENESTER

ANTALYAM GAYRİMENKUL, Det er det ledende selskapet i sektoren som tilbyr internasjonale tjenester innen alle eiendoms- og konstruksjonsbehov (Kjøp og salg av eiendom | Utleie | Prosjekt | Konstruksjon | Renovasjon)
og profesjonell rådgivning om gruveplasser med sine eksperter.
ANTALYAM GAYRİMENKUL, som har en sterk og sikker struktur med sin profesjonelle linje, er alltid den konstante adressen til den beste tjenesten i sektoren.

Prosjekt

Prosjektene du trenger for alle strukturer utarbeides raskt med vårt ekspertteam i tråd med dine ønsker og presenteres for deg.

Design

Vårt profesjonelle team tilbyr de mest spesielle og originale designene for interiør- og eksteriørarkitektur i tråd med dine behov og ønsker.

Renovering

Alle reparasjoner og modifikasjoner i bygningene dine utføres raskt og økonomisk av vårt erfarne team.

Prosjekt Implementering

Dine nåværende prosjekter kan implementeres fra a til å på en rask og høykvalitets måte på den mest hensiktsmessige måten med vårt ekspertteam.

Eiendomsrådgivning

Med tanke på dine ønsker og behov, fastsettes den mest passende eiendommen for deg raskt og detaljerte presentasjoner blir laget for deg.

Felt- og landrådgivning

Alle dine forespørsler som åkre, tomter og private landbruksarealer skreddersydd for dine behov velges raskt fra vår brede portefølje og spesialpresentasjoner lages for deg..

Villa- og gårdsrådgivning

De mest passende løsningene for dine eiendomsbehov som villaer og store gårder er nøye utvalgt av vårt profesjonelle team og presentert for deg raskt og i detalj.

Rådgivning innen næringseiendom

Vår brede portefølje og profesjonelle støtte gjennom hele prosessen vil gi deg store fordeler for alle dine kommersielle eiendomsbehov som kontorer, butikker, kommersielle landområder, turismefasiliteter og kjøpesentre.

Rådgivning innen gruvefelt

Du kan oppnå resultater raskt med vår selvsikker og profesjonelle støtte for alle dine gruvefelt og aktive gruvedriftsbehov som krom, gull, sink og kvarts tilgjengelig i Tyrkia.

FÅ INFORMASJON NÅ !

For å få detaljert informasjon om dine behov angående våre tjenester, kan du enkelt nå oss via telefon eller whats app ved å klikke på lenkene nedenfor.

KOBLE TIL WHATSAPP RING PÅ TELEFON

ANTALYAM GAYRİMENKUL

ANTALYAM GAYRİMENKUL Rådgivning innen bolig, land og næringseiendom
Kjøp og salg av eiendom | Utleie | Prosjekt | Konstruksjon | Renovering
" Vennligst kontakt bransjelederen ANTALYAM GAYRİMENKUL profesjonelle eiendomstjenester for den beste prisen, bredeste utvalget, rask, kvalitet og sikker service."

PROSJEKT

PROFESJONELL PROSJEKTSTØTTE

DESIGN

DESIGN OG INTERIØRARKITEKTURSTØTTE

KONSTRUKSJONSENDRING

KONSTRUKSJON, MODIFIKASJON OG RENOVERING STØTTE

PROSJEKT IMPLEMENTERING

PROFESJONELL PROSJEKT- OG BYGGESØKNINGSSTØTTE

RÅDGIVNING FOR KJØP OG SALG BOLIG

FRA DEN STØRSTE OG BREDE PORTEFØLJEN

VILLA og GÅRD

VELDIG SPESIELLE VILLA OG GÅRD ALTERNATIVER

MARK OG LAND

FELT og LAND ALTERNATIVER

KOMMERSIELL EIENDOM

BUTIKK & LAND & HOTELL OG KJØPUTVALG

GRAVEFELTER

STOR PORTEFØLJE, GODT RÅD

FORNØYDE KUNDER

KOMMENTARER

HANİFİ DOĞAN

ARDE | Daglig leder

JEG ER TAKKNEMLIG FOR DEN UNIKE STØTTEN DU GIR OSS I ALT VÅRT MODIFIKASJON OG DESIGNARBEID. FORSKJELLEN I PROFESJONALITET, HASTIGHET OG KVALITET KAN IKKE NEKSES.

NEJDET SAKAN

KNK | HİM

TAKK TIL ALLE SELVSOSIØS ANSATTE, SOM HAR UBEGRENSET STØTTE I ALLE VÅRE ARBEID, INNENLANDS OG INTERNASJONALT, OG JEG ØNSKER AT SAMARBEIDET VÅRT VIL FORTSETTE I SAMME LINJE.

ARFİ KAYA

QUIZ | SELSKAPSEIER

VISDOM, ANNERLEDES OG EKSPERT ARBEID GIR OSS OPPFORDRINGER. MIN UENDELIG TAKK TIL HELE TEAMET.

NAFİ KORKMAZ

QNL | CEO

BESLUTNINGENE OG FORSLAGENE SOM ÅPNET VÅRE HORISONTER OG APPLIKASJONENE FRA PROFESJONELT BIDRØR STORT TIL OSS. DE FÅR DEG TIL Å FØLE KOMFORT AV Å JOBBE MED EKSPERTEN.

MUTLU SOYKAN

MSI | PM

JEG ER NØYDIG. DE ER MER SPESIELLE ENN MEG. DET GJØR JOBBEN MIN MYE ENKEL. JEG TUSEN TAKK FOR ALL Tålmodig, NØYDIG OG PROFESJONELL STØTTE.

SE VÅRE EIENDOMSLISTER PÅ EIENDOMSPORTALER..

For mer detaljert informasjon om våre profesjonelle tjenester, kan du kontakte oss umiddelbart via whats app.

KONTAKT

ANTALYAM GAYRİMENKUL Rådgivning innen bolig, tomt og næringseiendom
Kjøp og salg av eiendom | Utleie | Prosjekt | Konstruksjon | Renovering
" Vennligst kontakt bransjelederen ANTALYAM GAYRİMENKUL profesjonelle eiendomstjenester for den beste prisen, bredeste utvalget, rask, kvalitet og sikker service."


Du kan nå oss på vårt telefonnummer og 24/7 WhatsApp-støttelinje i arbeidstiden.